De dekking Uw voordelen Direct premie berekenen Overstap Service Over ons Contact
Startpagina Uw voordelen

Uw voordelen


Sitemap Execution Only Disclaimer

Voordelen van onze bestelautoverzekering

Uiterst gunstige nieuwwaarderegeling

Indien de auto niet ouder is dan 1 jaar krijgt u bij diefstal of total loss van de auto de nieuwwaarde uitgekeerd. Een prijsstijging van de auto is daarbij meeverzekerd.

Internationale pechservice 24 uur

Deze service biedt u een unieke pakket hulpverlening, niet alleen na een ongeval, maar ook bij pech, ziekten overlijden tijdens autoreizen in binnen- en buitenland. De meeste verzekeraars hebben deze dekking.

Bonus bescherming

Onze bonusschaal kent een maximale korting voor schadevrij rijden van 75%. Voor de goede rijders die vijf jaar op de maximale kortingstrede staan, valt de korting niet terug na een schade. Ook valt uw korting niet terug na een diefstalschade.

No Claim Garantie (extra)

Verzekeraars hebben nu ook een No Claim Garantie. Met deze No Claim Garantie (en de autoverzekering) beschermt u niet alleen de auto, maar ook de opgebouwde no claim korting. Met deze garantie mag één schuldschade per jaar worden geclaimd zonder dat u daardoor meer premie gaat betalen. U valt dus niet terug op de bonus-malusladder. Daarbij maakt het niet uit hoe hoog de schade is of hoeveel schadevrije jaren u gereden hebt.

Het regelen van verzekeringen via internet neemt enorm toe. Steeds meer mensen maken gebruik van internet voor het regelen van hun verzekeringen. Dat is niet zo vreemd. Het zelf bepalen wanneer u uw zaken wilt regelen, zelf een keuze maken van de verzekeraar, en een scherpe premie zijn de voornaamste redenen. Bestelautospecialist.nl is gevestigd in Lelystad te Flevoland.