De dekking Uw voordelen Direct premie berekenen Overstap Service Over ons Contact
Startpagina Overstap Service

Overstap Service


Sitemap Execution Only Disclaimer

Overstap Service bestel autoverzekering

Hoe werkt de overstap Service?
Indien u zich wilt verzekeren bij de bestelautospecialist.nl voor een verzekering met de goedkoopste premie voor de bestelautoverzekering of bedrijfsautoverzekering, maar u heeft nog een of meerdere lopende verzekeringen elders, dan kunt u onderstaand opzegformulier invullen. Wij zullen dan een concept opzegbrief aan u toezenden zodat u deze kunt ondertekenen en zelf kan toezenden aan de verzekeraar. Deze service bieden wij u volledig gratis aan.

Verkoop & tussentijdse wijzigingen

Heeft u uw huis of auto verkocht, is de premie van uw huidige verzekering verhoogd of zijn de voorwaarden gewijzigd, dan hoeft u niet te wachten op de vervaldatum, maar kunt u de betreffende verzekering zonder opzegtermijn direct beëindigen. Doorgaans moet dit binnen 30 dagen na aankondiging van de wijziging.

Bedrijfsnaam
Achternaam *
Voorletter(s) *
Geslacht
E-mail *
Soort verzekering *
Verzekeraar *
Polisnummer *
Vervaldatum *

Het regelen van verzekeringen via internet neemt enorm toe. Steeds meer mensen maken gebruik van internet voor het regelen van hun verzekeringen. Dat is niet zo vreemd. Het zelf bepalen wanneer u uw zaken wilt regelen, zelf een keuze maken van de verzekeraar, en een scherpe premie zijn de voornaamste redenen. Bestelautospecialist.nl is gevestigd in Lelystad te Flevoland.