De dekking Uw voordelen Direct premie berekenen Overstap Service Over ons Contact
Startpagina De dekking

De dekking


Sitemap Execution Only Disclaimer

Dekking bestelauto verzekering

De bestelautoverzekering biedt u drie dekkingsvormen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Beperkt Casco (Mini-Casco) en Volledig Casco (All Risks). U kiest zelf de verzekering die het beste bij u en uw auto past.

Dekkingsmogelijkheden bestelautoverzekering

WA verzekering het is wettelijk verplicht om uw bestelauto, bedrijfsauto voor (wettelijke aansprakelijkheid) te verzekeren. Deze verzekering dekt de materiële en letselschade die u met uw bedrijfsauto een ander toebrengt.

Beperkt casco verzekering dekt naast wettelijke aansprakelijkheid de schade aan uw auto door onder andere hagel, storm, overstroming, brand, ruitbreuk, botsing met dieren, joyriding en diefstal.

All-risk verzekering Met deze verzekering bent u niet alleen WA verzekerd, maar bent u ook verzekerd tegen schade aan uw eigen auto die door alle van buiten komende oorzaken is veroorzaakt. Een nieuwe auto is het eerste jaar tegen nieuwwaarde verzekerd. Ook na deze periode geldt een gunstige afschrijvingsregeling.

Aanvullend kunt u een ongeval inzittende en een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Ook kunt u de lading zelf verzekeren met de eigen vervoerdekking.


Dekkingsoverzicht bestelautoverzekering

  WA + Volledig Casco WA + Beperkt Casco WA
       
Schade aan anderen
Brand, explosie en kortsluiting  
Diefstal, inbraak, joyriding  
Ruitbreuk  
Aanrijding wilde dieren, vogels of loslopende dieren  
Overstroming, aardbeving, storm en hagel  
Botsen of omslaan    
Te water raken    
Andere van buiten komende onheilen